/

Bölgesel lezzetleri buluşturan yolculuk

Aydan Üstkanat liderliğinde Food Online Dergisi ekibinin hazırladığı ANKA-Yemek Birleştirir 6 Şubat Kitabı, Adana’dan Şanlıurfa’ya uzanan lezzet yolculuğundan özel tarifleri bölgesel çeşitliliğin unutulmaması için bir araya getiriyor.

6 Şubat Depremleri sonrası hazırlanan 400 sayfalık tarif kitabı ile bölgedeki 10 ilden özel reçeteler gün yüzüne çıkarıyor. ANKA – Yemek Birleştirir 6 Şubat tarif kitabı, sadece yöresel malzemeleri değil, aynı zamanda o bölgenin tarihini ve kültürünü de masaya taşıyarak birleştirici ve etkileyici bir hikâye anlatıyor.

Latest from Ajanda

Yapay zekâ hayat buluyor

İnsan benzeri robotlar artık yalnızca bilimkurgu filmlerinin konusu değil. Robotların yalnızca fabrikalarda iş birliği yapmakla kalmayıp